top of page

Forstærk forbindelsen til dit dyr - gennem intuition og kreativitet.

Online kurset blev første gang afholdt i marts 2021.

Der var så god respons på det, at jeg har valgt at tilbyde det igen, i en lettere modificeret udgave.

Få adgang til 12 videoer og tilhørende øvelser, der hjælper dig med at forstærke din forbindelse til dit dyr.

Øvelserne styrker din intuition og giver dig tips til at udvikle din tegne-teknik.

Videoerne og øvelserne kan udføres på under 15 minutter om dagen, selvom du nok får lyst til at bruge længere tid på dem.

Varighed: 12 dage (med efterfølgende ubegrænset adgang til kurset)

Du behøves ingen særlige forudsætninger for at være med, alt du skal bruge er papir og farver.

Du får adgang til en gruppe med andre ligesindede, hvor du kan dele dine tanker og indsigter

(noget af det jeg elsker allermest!)

"Jeg deltog på Anastasia's kursus "Forstærk forbindelsen til dit dyr - gennem intuition og kreativitet" i marts 2021. Mine to heste er begge krydset over regnbuebroen, og jeg så kurset som en fantastisk mulighed for at forbinde mig mere med dem igen gennem noget jeg elsker - at tegne og male. Hvad jeg ikke vidste var, at jeg også ville komme meget tættere på mig selv. De daglige øvelser handlede rigtig meget om at komme i flow og være til stede i processen. Jeg sidder tilbage med nogle skønne tegninger, som gav mig kvalitetstid med mig selv og mine heste. Jeg lærte hvor fantastisk det er at tegne mere intuitivt, og at jeg ikke behøver have et klart billede af motivet inden jeg tager blyanten i hånden.

 

Anastasia er en utrolig empatisk underviser, jeg var på intet tidspunkt nervøs for hvilken respons jeg ville få på mine tegninger. Konstruktiv kritik bliver givet i lethed og ros i overflod. Det er tydeligt at mærke, at Anastasia har hjertet med sig i hver eneste øvelse, og hendes engagement smitter helt vildt! Jeg er utrolig imponeret over de øvelser der var på kurset. Jeg følte mig udfordret, samtidig med at det var afslappende og en skøn stund hver dag! Når Anastasia underviser er der plads til både øvede og nybegyndere, og det er virkelig skønt at mærke."​ - Anemone Storm

bottom of page